Coronavirus: Informació per a professionals de la psicologia

1.- Informació important del Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears.

2.- El COPIB elabora un conjunt de recomanacions per a exercir la psicologia durant l'estat d'alerta sanitària per coronavirus.

3.- El COPIB elabora un conjunt de recomanacions per a afrontar l'aïllament amb menors.

4.- Recomanacions establertes pel Consell General de la Psicologia d'Espanya per a l'exercici professional de la psicologia.>

5.- Comunicat del COPIB sobre les pautes que seguirà el col·legi amb els dispositius d'atenció psicològica que sigui necessari activar durant la crisi del coronavirus, sempre en coordinació amb les autoritats competents.

6.- Informació important del Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears en relació als centres de reconeixement de conductors.

7.- Creació d'una borsa de professionals de la psicologia per a col·laborar en programes dirigits a la ciutadania amb motiu de l'aïllament per la pandèmia del Covid-19.

8.- El COPIB informa de la webinar gratuïta “Psicoteràpia online com prevenció del contagi per coronavirus” ofert per la plataforma Cibersalud.

9.- Creació d'una borsa de professionals de la psicologia per a col·laborar en programes dirigits a la ciutadania amb motiu de l'aïllament per la pandèmia del Covid-19.

10.- El COPIB i el Consell General de la Psicologia recomanen a la ciutadania triar professionals qualificats i col·legiats.

11.- Recomanacions del COPIB per a protegir a la gent gran durant l'alarma sanitària.

12.- El COPIB elabora una sèrie de recomanacions per a ajudar els esportistes a afrontar i mantenir les habilitats durant l'aïllament.

13.- Guia per a pares sobre coronavirus - UNICEF

14.- Guia de gestió psicològica davant quarantenes per malalties infeccioses

15.- Guia per a persones majors COVID-19

16.- Guia per a intervenció telefònica

17.- Guia d'acompanyament al duel COVID-19

18.- Guia per a cuidadors.

19.- Guia Intervenció Psicosocial - COVID-19.

20.- Recomanacions per a sanitaris COVID-19.

21.- Afrontar l'estrès per el COVID-19.

22.- Afrontament psicològic del diagnòstic del COVID-19.