La nova borsa d'ocupació del COPIB: un benefici pensat per i per als col·legiats/des

El COPIB té el plaer de comunicar-vos que s'ha posat en funcionament la nova borsa d'ocupació, dirigida a tots els collegiats/des de les Illes Balears.

Aquesta borsa està dissenyada perquè els nostres collegiats i collegiades puguin gestionar el seu currículum d'una manera còmoda i fàcil, optant a les ofertes d'ocupació que s'ajustin als seus interessos d'una manera totalment gratuïta.

L'usuari/’ària de la borsa d'ocupació tendrà la possibilitat de fer recerques per paraula clau, filtrar ofertes o rebre avisos quan s'hagin publicat ofertes que s'ajustin a les seves necessitats.

Accedir a aquesta eina és tan fàcil com clicar “borsa de treball” al web del COPIB (www.copib.es).

Tots els collegiats/des a data 6 de juliol 2015 tenen un usuari creat per facilitar l'actualització del seu CV. La clau d'accés és el número de collegiat/da (B-00000) mentre que la contrasenya és el DNI (00000000X). Collegiats/des donats/des d'alta a partir del 7 de juliol 2015 hauran de registrar-se creant les seves pròpies contrasenyes.

Aquest usuari és d'ús personal i les dades seran tractades segons la Llei de Protecció de Dades.

Des del COPIB estam programant diverses iniciatives que facilitin el seu ús, que en breu vos anirem comunicant. Fins llavors, vos animam a visitar la borsa d'ocupació i conèixer els avantatges del seu ús.