Resum del Seminari: Criteris diagn˛stics en el DSM-V sobre TDAH. Introducciˇ a l'

El passat 10 de marš es va celebrar a la seu del COPIB, el seminari sobre ôCriteris diagn˛stics en el DSM-V sobre TDAH. Introducciˇ a lĺ"sluggish cognitive tempo" impartit pel professor del departament de psicologia de la UIB i director de la Unitat d'Assessorament Psicol˛gic Infantil (UAPI) de la UIB, Mateu Servera.

El professor Servera ens va aportar informaciˇ actualitzada sobre els canvis mÚs importants en l'˙ltima revisiˇ del DSM (el DSM-V), que tÚ prevista la seva publicaciˇ per a maig del 2013, i ens va introduir en la conceptualitzaciˇ d'aquesta possible nova entitat , "sluggish cognitive tempo", projecte de treball l'objectiu final del qual Ús que el DSM-V reculli un trastorn TDA pur-tipus sluggish, relacionat amb el TDAH subtipus inatent, per˛ amb entitat i criteris propis. La detecciˇ d'aquests nins, ara com ara molt emmascarats, facilitarÓ el seu tractament psicofarmacol˛gic i psicoeducatiu.

El seminari va comptar amb una participaciˇ de 20 persones les quals el varen valorar amb una alta puntuaciˇ tant per l'actualitat del tema com per la qualitat de l'exposiciˇ.