Vocalia d'Igualtat i Gènere. Document d'interès: Calendari feminista 2021 - Creu Roja Joventut

Publicat el 12 de Gener de 2021

"Posar-se les ulleres violetes" és una metàfora que significa aprendre a mirar des de la igualtat de gènere, trencant els motlles del masclisme en la societat, des de les seves formes més visibles fins a les més subtils.

Creu Roja Joventut, com a entitat preocupada per la prevenció de la violència de gènere, ha iniciat enguany la campanya "365 dies amb les ulleres violetes" a través del seu calendari feminista en el qual diàriament es proposa construir un món més igualitari. En aquest material es recullen: commemoracions, reflexions, fites històriques, cites cèlebres, creences desmitificades, tipus d’autoestima, propostes d'empoderament i sonoritat, recomanacions de llibres o cinema i altres activitats.

Així, des del COPIB volem donar suport i difusió a aquesta iniciativa tan interessant amb la qual es pretén contribuir a la promoció de la igualtat de gènere sense distinció d'identitat, orientació sexual, origen i qualsevol altra variable sense distinció.

Per a sol·licitar el material en la seva versió digital, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça: rahesa@cruzroja.es o seguir les xarxes socials de l'entitat amb l'etiqueta #GafasVioletas365.