Vocalia d’Envelliment. Document d’interès: “Educació financera, jubilació i plans de pensió”

Publicat el 12 de Novembre de 2019

Des de la vocalia d'Envelliment, dins del marc de les activitats d'envelliment actiu, vos animam a difondre entre els vostres usuaris als quals creieu que els pot esser d’utilitat aquest curs organitzat per la Càtedra d'atenció a la dependència i promoció de l'autonomia personal de les Illes Balears i ‘Colonya, Caixa Pollença’.

És un curs dirigit a l'aprenentatge de la gestió econòmica i financera, que també pot esser d’utilitat per a vosaltres mateixos. Es tracta d'una formació que intenta ensenyar, a partir d'informació senzilla i sintetitzada, a gestionar els recursos econòmics i a conèixer els drets bancaris.

Docents de diferents universitats nacionals ensenyaran aspectes com ara què són i com funcionen els dipòsits bancaris, els plans de pensió, el tipus d'interès, les inversions, etcètera. En definitiva, ens ajudaran no sols a gestionar els nostres diners, sinó també a conèixer els nostres drets i, per tant, a estar protegits.

El curs està totalment finançat i es dirigeix a una població de 55 o més anys. Es realitzarà des de dia 18 de novembre a Sa Riera (UIB).

Per a més informació, no dubteu a contactar amb nosaltres. Podeu telefonar al telèfon: 971 17 24 55.