VII Edició Premi Psicofundación Joves Psicòlegs Emprenedors 2017

Publicat el 27 de Juliol de 2017

La Fundación Española para la Promoción y el Desarrollo Científico y Profesional de la Psicología (PSICOFUNDACIÓN) convoca la VII Edición del Premio Jóvenes Psicólogos Emprendedores, amb el patrocini de la Facultat de Psicologia de la UNED, Centro de Enseñanza Superior Cardenal Cisneros, TEA Ediciones, Universitat Complutense de Madrid, Instituto de Orientación Psicológica (EOS), i Universitat Camilo José Cela.

L' objectiu del premi és fomentar la iniciativa, la creativitat i innovació dels joves psicòlegs espanyols i dels països llatinoamericans.

PARTICIPANTS:

La convocatòria està oberta a llicenciats i diplomats en Psicologia, a títol individual o en equip format per un màxim de quatre persones, de les quals almanco dues hauran de ser titulades en psicologia. L'edat màxima dels participants serà de 35 anys.

El premi té dues categories:

  • Iniciativa investigadora
  • Iniciativa emprenedora empresarial

Cada modalitat obtendrà un premi de 3.000 euros.

El termini de presentació de candidatures finalitza el 31 de juliol de 2017. El termini de presentació del projecte es tanca el 30 d'agost de 2017.

BASES DE LA CONVOCATÒRIA:

http://www.psicofundacion.es/uploads/2017BasesVIIEdicionPremioJovenesEmprendedores.pdf

ENTITATS PATROCINADORES:

Facultat de Psicologia de la UNED, Centro de Enseñanza Superior Cardenal Cisneros, TEA Ediciones, Universitat Complutense de Madrid, Instituto de Orientación Psicológica (EOS), Universitat Camilo José Cela

ENTITATS COLLABORADORES:

Consell General de la Psicologia d'Espanya, FIAP, Capital Humano, Universitat Pontifícia de Comillas, AEDIPE, Facultat de Psicologia UAM, UDIMA, Cámara de Madrid, Conferència de Degans de Psicologia de les Universitats Espanyoles, Universitat San Pablo CEU.

Per a ampliar més informació: http://www.psicofundacion.es