Selecció de professionals de la psicologia per formar part del programa d’intervenció psicològica en emergències 2019

Publicat el 13 de Març de 2019

Benvolgut/da col·legiat/da:

El Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears (COPIB) duu a terme des de juliol de 2016 la gestió del Programa “ Suport psicològic a persones en situació d'emergència que es produeixin en les Illes Balears”.

Comptam ja amb un grup de professionals per intervenir davant una situació de crisi o emergència (accidents de trànsit, comunicació de males notícies, segrests-ostatges, intents autolítics, situacions de gran impacte social, etcètera) en les quatre illes, però s’ha valorat, des de la Junta del COPIB ampliar aquest equip d’intervenció i iniciar un nou procés de selecció.

Per aquest motiu, ens dirigim a vosaltres, perquè, si hi estau interessat, ens faceu arribar via emailo correu postalel model de currículum vítaeque vos adjuntam degudament emplenat abans de les 14:00 hores del divendres dia 29 de març de 2019. No es tendran en compte els currículums enviats posteriorment.

El dilluns dia 18 de marçes celebrarà una reunió informativa a les 19:30h.en la seu del COPIB per resoldre tots els dubtes.

Tot esperant que aquesta iniciativa sigui del vostre interès, rebeu una salutació.

Quedem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment que vulgueu fer sobre aquesta convocatòria.

Antònia Ramis Oliver

Javier Torres Ailhaud

Junta de Govern del COPIB

ANNEXOS:

1. Requisits Selecció Professionals de la Psicologia per formar part del Programa d’Intervenció Psicològica en Emergències

2. Model declaració jurada

3. Autorització utilització dades

4. Model currículum