Reunió del Grup de Treball d'Igualtat i Gènere del Consell General de COPS

Publicat el 23 de Novembre de 2011

El passat dia 19 de novembre es va celebrar a Madrid la reunió del Grup de Treball sobre Psicologia d'Igualtat i Gènere del Consell General de COPS, en el decurs de la qual es varen tractar temes relacionats amb l'organització de les V Jornades nacionals contra la Violència de Gènere, que no s'han pogut desenvolupar aquest any, segons la planificació prevista, per motius organitzatius i de caràcter pressupostari.

Actualment s'està treballant perquè les Jornades es puguin dur a terme en l'exercici 2012 sense que encara s'hagi pogut precisar el lloc de realització de les mateixes.

També es va acordar reprendre les tasques planificades per a la realització d'un estudi sobre els plans de formació universitaris, de grau i postgrau, que incloguin continguts de gènere (especialment els plans de formació en psicologia) i la necessitat de dissenyar un perfil formatiu per als/les professionals de la psicologia que treballin amb víctimes de gènere.

Finalment, es va acordar la realització d'un estudi sobre els serveis i programes d'intervenció psicològica, amb víctimes de la violència de gènere ja siguin dones o nins, existents en les diferents comunitats autònomes.

Així mateix, es va acordar el calendari de les reunions del Grup de Treball per a l'any que ve.

Fernando Rivera. Vocal de Psicologia d’Igualtat i Gènere del COPIB