Raquel Herrezuelo, coautora de la publicació "Pioneres: dones que han obert nous camins" regala un exemplar del llibre al COPIB

Publicat el 7 de Juny de 2018

La darrera incorporació de material bibliogràfic a la Biblioteca del COPIB és el llibre Pioneres: dones que han obert nous camins regalat per la psicòloga collegiada Raquel Herrezuelo, qui ha estat coautora d'un dels capítols d'aquesta publicació en la qual hi han participat vàries dones de diferents professions.

El llibre tracta de contribuir a la visibilització de totes les dones pioneres que han format part de la història, aquelles que s'enfrontaren als prejudicis i el masclisme per a poder estudiar, treballar o dedicar-se a qualsevol àmbit com la ciència, el món de l'atletisme, el rock...

A més, resulta ser un recurs molt útil per treballar a l'aula (sobretot amb l'alumnat de secundària tot i que també poden fer-se altre tipus d'adaptacions), aspectes relacionats amb la coeducació, la igualtat i el gènere, ja que al final de cada capítol s'hi plantegen propostes d'activitats interessants per tal d'aprofundir més en els continguts que s'exposen al llarg del llibre.

Així, des del COPIB vos informam que ja teniu aquest llibre disponible per a préstec a la biblioteca. Agraïm a la collegiada Raquel Herrezuelo la seva aportació i la felicitam per la coautoria d'aquesta obra.