Psicofundación i Pearson Clinical & Talent Assesment dissenyaran un pla de formació per a psicòlegs col·legiats

Publicat el 15 de Febrer de 2012

Pearson Clinical & Talent Assesment (empresa del grup Pearson dedicada a la publicació i distribució d'eines d'avaluació psicològiques) i Psicofundación (Fundació Espanyola Per a la Promoció i el Desenvolupament Científic i Professional de la Psicologia), de la qual el Col·legi Oficial de Psicòlegs de les Illes Balears (COPIB) en forma part, estan treballant en l'elaboració d'un Pla de Formació per a psicòlegs col·legiats, que tractarà d'implicar a tots els Col·legis Oficials de Psicòlegs Autonòmics d'Espanya al llarg del present any.

El contingut d'aquest Pla de Formació versarà sobre els principals tests i instruments d'avaluació psicològica que Pearson Clinical & Talent Assesment distribueix al nostre país. En finalitzar cada curs, es lliurarà un diploma de participació signat per Psicofundación, el COP Autonòmic corresponent i Pearson Clinical & Talent Assesment.

El Pla de Formació és una de les accions que es contemplen en l'acord de col·laboració que Psicofundación i Pearson Clinical & Talent Assesment signaran en breu, i que el COPIB anirà anunciant gradualment al llarg del 2012.