Psicofundación convoca la II edició del Premi Joves Psicòlegs Emprenedors 2012

Publicat el 14 de Juny de 2012

Psicofundación convoca la II edició del Premi Joves Psicòlegs Emprenedors 2012

En el marc de la sèrie de Convenis de Col·laboració per al Patrocini de la Psicofundación que s'han establert amb diferents entitats relacionades amb diferents àmbits de la psicologia, i davant l'èxit de la passada edició del premi, la Fundació Espanyola per a la Promoció i el Desenvolupament Científic i Professional de la Psicologia (Psicofundación) ha convocat la II Edició del Premi Psicofundación per a Joves Psicòlegs Emprenedors 2012.

Aquest guardó ha estat creat amb el patrocini del Grup BLC, del ISEP (Institut Superior d'Estudis Psicològics) i de PEARSON; i amb la col·laboració d’AEDIPE, Capital Humà, Paradox, Cambra de comerç de Madrid, Facultat de Psicologia de la UNED, UDIMA i Facultat de Psicologia de la UAM.

El Premi Psicofundación per a Joves Psicòlegs Emprenedors té com a objectiu "fomentar la iniciativa, la creativitat i innovació dels joves psicòlegs espanyols". El guardó està dirigit a llicenciats en psicologia menors de 35 anys, que presentin projectes o idees originals relacionats amb l'activitat científica, tècnica o professional en qualsevol de les àrees de la psicologia. Referent a això, es podrà concursar tant a títol individual com en forma de grup de treball; en aquest últim cas, s'exigirà que l'equip estigui integrat per un màxim de quatre persones i que, almenys, dos dels seus membres siguin llicenciats en psicologia. Aquest Premi tendrà una dotació econòmica de 6.000 euros, podent-se atorgar, per decisió del jurat, dos Esments Especials que obtendran un xec regal per valor de 500 euros cadascun, per a l'adquisició de llibres, donat per Paradox.

El termini de presentació de candidatures estarà obert des del divendres 1 de juny fins al divendres 31 d'agost de 2012. Les candidatures hauran de presentar-se a través d'un correu electrònic dirigit a secretaria@psicofundacion.es indicant en l'assumpte de missatge "Candidatura al Premi Psicofundación Joves Psicòlegs Emprenedors".

Les bases completes de la II Edició del Premi Psicofundación per a Joves Psicòlegs Emprenedors 2011 estan publicades al propi web de la Psicofundación (www.psicofundacion.es).