Primera presa de contacte entre el COPIB I l’Associació ‘Sin Acoso Escolar Mallorca’

Publicat el 12 de Juny de 2018

La vocal de Psicologia Educativa del COPIB, Marta Huertas, es va reunir el passat dijous 17 de maig amb el tresorer de l'Associació ‘Sin Acoso Escolar Mallorca’, Pedro Servera Gomila, per abordar la necessitat d'incorporar la figura del professional de la psicologia en els casos d'intervenció amb alumnes que han estat víctimes d'assetjament escolar.

Marta Huertas va informar del servei d'assessorament i suport psicològic a l'alumnat víctima d'assetjament i violència escolar que ofereix el COPIB des del passat mes de gener al representant de l'entitat. L’anomenat servei neix del contracte signat amb la Direcció General de Família i Menors del Govern balear, i posa a disposició dels centres escolars la possibilitat d'oferir intervenció psicològica en aquells casos en què la situació de violència entre iguals no quedi resolta, tal com contempla el protocol contra l’assetjament escolar implantat per la Conselleria d'Educació.

Durant la trobada, que va tenir lloc a la seu del Col·legi, Pedro Servera va traslladar a Huertas l'interès de la seva organització de comptar amb la participació de COPIB en la xerrada-col·loqui que tenen prevista celebrar coincidint amb l'inici del pròxim curs escolar 2018-2019 per donar visibilitat a la problemàtica de l'assetjament escolar. Així mateix, el representant de ‘Sin Acoso Escolar Mallorca’ va informar a la representant de la Junta de Govern de la propera celebració el 16 de juny al Parc de la Mar, d'una jornada divulgativa de l'associació creada gràcies a l'esforç de Concepción Lorente, mare d'una jove que va ser víctima d’assetjament escolar.