La UIB gradua a prop de mig centenar de nous titulats en Psicologia

Publicat el 25 de Juliol de 2017

La Facultat de Psicologia de la Universitat de les Illes Balears (UIB) va graduar aquest mes de juliol a mig centenar de nous/ves titulats/des en Psicologia, en una emotiva cerimònia que va estar presidida pel degà de la citada Facultat, Jordi Pich, i pel rector de la UIB, Llorenç Huguet.

En el torn d'al·locucions, les graduades Neus Bonet i Neus Palmer varen ser les encarregades de pronunciar el discurs d'agraïment en nom de tota la promoció. Per la seva banda, el degà Jordi Pich va dedicar a tots/es els/les titulats/des paraules d'alè per al nou camí que emprenen en el desenvolupament de la seva trajectòria laboral, recordant-los així mateix la importància de continuar formant-se per seguir creixent com a persones i com a professionals de la Psicologia.

El discurs de Pich va donar pas al lliurament de títols i de l'obra gràfica ‘Llum d’Or’, de l'artista Aurora Ferrer. Amb aquesta obra la UIB obsequia als/a les titulats/des en les cerimònies de graduació d'aquest curs acadèmic, com a símbol d'agraïment i record d'una institució que els ha acollit durant la seva vida acadèmica.

Després del lliurament dels títols, el rector de la UIB, Llorenç Huguet, va oferir el discurs de clausura.

Les notes de l'himne universitari Gaudeamus igitur varen posar la cloenda d'or a la cerimònia, en la qual no varen faltar familiars i amistats dels/de les nous/ves graduats/des en Psicologia.

El Col·legi Oficial de Psicologia dels Illes Balears (COPIB) considera una gran notícia que cada any nous talents s'uneixin al col·lectiu professional de psicòlegs/ogues de les Illes i dóna la benvinguda als/a les nous/ves titulats/ades. La institució col·legial recorda que al moment en què tots/es ells/es es donin d'alta com a col·legiats per iniciar la seva activitat laboral podran gaudir dels mateixos serveis i avantatges que la resta de col·legiats/des, com la borsa de treball i formació, entre altres beneficis.