Homentage de les Juntes del COPIB a en Miquel Àngel Ginard

Publicat el 14 de Juny de 2012

Homentage de les Juntes del COPIB a en Miquel Àngel Ginard

 

 

El passat 24 de maig va tenir lloc a la seu del COPIB un homenatge sorpresa a en Miquel Àngel Ginard amb motiu dels seus 25 anys de treball al servei del COPIB. A l’acte hi varen participar tots els membres de les juntes de govern que s’han constituït en el Col·legi des que en Miquel Àngel va ser contractat per dur a terme la labor d’organització administrativa.

Tots coneixem la inestimable dedicació, il·lusió, esforç i interès d’en Miquel Àngel per la bona marxa del COPIB, el treball diari i la seva disposició a facilitar la feina, no només als membres de les diferents juntes de govern que han passat pel nostre Col·legi, sinó també a tots i totes els/les col·legiats/des. Un Col·legi que, ell més que ningú, ha vist créixer i ha testimoniat com, dia rere dia, requereix de major dedicació per part de tots els que ho integram. En Miquel Àngel ha format un pilar bàsic, com a peça imprescindible de l'engranatge de l'estructura col·legial.

A l'acte hi varen assistir tots els degans que han precedit a l'actual degà, en Javier Torres, així com la majoria dels/de les components de les anteriors Juntes, a més de la resta d'integrants que, en l'actualitat, formen l'equip humà d'aquesta gran organització que és el Col·legi Oficial de Psicòlegs de les Illes Balears, la qual, gràcies a ells i a tots/es els/les col·legiats/des, cada dia té major presència en la nostra Comunitat.