Francisco Gázquez presenta als col·legiats el seu llibre ‘Mindfulness, el despertar a la vida’

Publicat el 23 de Juliol de 2013


El passat 28 de juny Francisco Gázquez Rodríguez, psicòleg col·legiat, va presentar a la seu del COPIB el seu llibre “Mindfulness: el despertar a la vida”. Mª José Martínez Muleiro, vicedegana del Col·legi, va ser la responsable de dirigir l’esdeveniment. L’autor del llibre és expert en teràpies de tercera generació basades en el mindfulness i, en l'actualitat, dirigeix l'institut Compos Sui, dedicat a fomentar el benestar de les persones per mitjà de la recerca, la divulgació i la formació. A més, posseeix una dilatada experiència internacional al món de l'empresa i en la pràctica clínica, i ha estat guardonat amb el premi internacional Global Diversity & Inclusion Summit Award 2008 per The Office of Diversity & Inclusion–Dearborn dels EUA, per les activitats i esforços realitzats en favor de la diversitat i integració i la promoció d'una cultura d'inclusió.

En la seva intervenció, Francisco Gázquez ens va introduir en principis i reflexions de tradició mil·lenàries però que actualment continuen gaudint d'una sorprenent vigència i que enllacen perfectament amb els recents descobriments de la psicologia i la neurociència.

“Mindfulness: el despertar a la vida” no és un llibre més dels denominats, amb tot el respecte, ‘d'autoajuda’; la seva lectura facilita la recuperació de l’esperança de decidir per nosaltres mateixos el futur de la nostra pròpia vida.