Èxit de participació en el primer cinefòrum de 2020 del COPIB a Eivissa

Publicat el 22 de Gener de 2020

Nombroses persones varen contribuir amb la seva assistència i participació a l'èxit de la primera sessió de Cinefòrum de 2020, organitzada per la Vocalia d'Eivissa i Formentera del COPIB, Cowork Ibiza i Ibicine, que va tenir lloc el dijous 9 de gener a l'espai Cowork Ibiza i que va projectar els curtmetratges “Dear Fear”, dirigit per Benji Weeratunge, i "Blaumar", de la cineasta Helher Escribano.

Després del visionat de les cintes es va celebrar una taula de debat, que va servir per a reflexionar sobre diversos temes relacionats amb la Psicologia que queden reflectits en el treball de tots dos directors. Es varen tractar temes com la resiliència, l'actitud enfront de les adversitats i la superació. El film "Dear Fear", Millor Videoart en la III edició dels premis Astarté d’Ibicine, és un curtmetratge molt personal del director que narra el seu viatge personal a la foscor, a través de cinc ballarins.

L'acte dirigit per la psicòloga col·legiada Sandra B. Císcar, va comptar amb la presència d'Ana Pallás Miralles, vocal del COPIB d’Eivissa-Formentera, i amb la intervenció d’Helher Escribano, directora i fundadora d’Ibicine i autora de "Blaumar", que va compartir detalls de la realització de la seva pel·lícula amb les persones assistents.