Estand del COPIB en la 11th International Conferencia on Cognitive Neurosciencie (ICON)

Publicat el 6 de Octubre de 2011

ESTAND DEL COPIB EN LA 11TH INTERNATIONAL

CONFERENCE ON COGNITIVE NEUROSCIENCIE (ICON)

 

 

Del 25 al 29 de setembre se celebrà a l’Auditòrium de Palma de Mallorca la “11th International Conference on Cognitive Neuroscience” (ICON XI), que ha comptat, entre d’altres, amb el Col·legi Oficial de Psicòlegs de les Illes Balears (COPIB) com a membre patrocinador.

 

La “11th International Conference on Cognitive Neuroscience” (ICON XI) és una prestigiosa reunió científica sobre els últims avanços en Neurociència, i la seva aplicació als diferents àmbits de la salut mental, com ara l'envelliment normal i patològic, el diagnòstic, prevenció i tractament dels trastorns mentals i les malalties neurològiques i, especialment, mitjançant l'aplicació de les més avançades tecnologies en neuroimatge cerebral.

 

Aquest Congres, que ha tingut la participació d’aproximadament 700 experts de reconegut prestigi mundial, entre psicòlegs, neurocientífics, investigadors, metges, neuròlegs, psiquiatres, i altres professionals de la salut, fou inaugurat pel Sr. Joaquin Fuster (University of California, Los Angeles, USA), Francisco Barceló (Universitat de les Illes Balears) i comptà amb la presència del Sr. Eduard Punset (comunicador científic).

 

L'estand del COPIB ha servit com a punt d'informació de les activitats del Col·legi, tant referent a serveis col·legials, activitats formatives i serveis adreçats a la ciutadania.