Enquesta online elaborada pel Consell General de la Psicologia d'Espanya per a recollir les opinions dels psicòlegs/as sobre la pràctica dels tests

Publicat el 21 de Maig de 2019

El Consell General de la Psicologia, a través de la Comissió de Tests, ha elaborat una enquesta online per a recollir les opinions dels/de les psicòlegs/ogues sobre la pràctica dels tests. Com bé saps, són un instrument d'extraordinari interès per a la professió, entre d’altres raons, perquè són un senyal d'identitat de la Psicologia per al gran públic.

El Consell General de la Psicologia d'Espanya està especialment sensibilitzat amb la qualitat d'aquestes proves i, per aquesta raó, ha creat una Comissió de Tests, que duu elaborant llistes de tests avaluats des de l'any 2012, podeu consultar els resultats publicats en aquest enllaç.

Per a continuar amb aquest treball, és imprescindible que coneguem periòdicament l'opinió dels professionals de la Psicologia sobre aquestes importants eines, i l'ús que en fan d'elles.

Col·laborar és molt fàcil, i no et durà més de dos o tres minuts. Tan sols has d'accedir a un ordinador, tablet o telèfon intel·ligent, utilitzar un navegador web qualsevol (Chrome, Firefox, Explorer, Safari, etc.), i accedir a l'adreça http://cop.es/encuestai a continuació, contestar l'enquesta.

Cuidar i protegir els tests, és cuidar i protegir la professió. Et demanam una mica de col·laboració per a fer aquest important treball. Col·labora i contesta l'enquesta. Moltes gràcies.