El curtmetratge ‘El camino de Santiago’ permet reflexionar sobre la fortalesa de la dona en la nova sessió de cinefòrum celebrada a Eivissa

Publicat el 24 de Octubre de 2019

Un nodrit grup de persones va assistir a la nova sessió de Cinefòrum organitzada per la Vocalia d'Eivissa i Formentera del COPIB, que va tenir lloc el passat 10 d'octubre en l'espai Cowork Ibiza, i on es va projectar ‘El camino de Santiago’, el curtmetratge dirigit per Mario Monzó i produït per ESCAC Films.

Després del visionat de la pel·lícula es va celebrar una taula de debat, que va servir per a reflexionar sobre diversos temes relacionats amb la Psicologia que queden reflectits en la pel·lícula de Monzó. El film narra la història d'Eva María, una dona que lluita per trobar al seu marit que ha desaparegut del petit poble extremeny on viuen i que com moltes dones demostrarà la seva fortalesa i que pot amb tot.

L'acte va comptar amb les intervencions de la psicòloga col·legiada Sandra B. Císcar, que va dirigir el debat, i d'Ana Pallas Miralles, vocal del COPIB d’Eivissa-Formentera.