El COPIB signa un acord de col·laboració amb Sanitas S. A. d'Assegurances

Publicat el 8 de Octubre de 2019

El degà del COPIB, Javier Torres, i els representants de Sanitas S. A. de Seguros, Joan Sabater Miralles i María José López Cobo, agents per a Mallorca de l'entitat, varen signar el dijous 19 de setembre un acord de col·laboració que recull el compromís del grup assegurador amb la celebració de les XI Jornades Nacionals de Psicologia contra la Violència de Gènere, que se celebraran en Es Baluard de Palma els dies 22 i 23 de novembre. L'acte protocol·lari de la signatura del conveni va tenir lloc a la seu del COPIB i va comptar també amb la presència de la vicedegana, María José Martínez Muleiro, i de Margarita Sanfélix, cap de vendes de Red Mediada.

A més de recollir el suport de Sanitas S. A. de Seguros a les Jornades Nacionals, l'acord, que té vigència d'un any amb possibilitat de pròrroga, també preveu la col·laboració del Col·legi i Sanitas S. A. de Seguros en activitats de caràcter formatiu i informatiu consensuades per a donar a conèixer tant al col·lectiu professional com als estudiants del Grau de Psicologia tota l'oferta de serveis que l'entitat posarà a la disposició dels/de les col·legiats/des i que estarà disponible per a la seva consulta a través d'un bàner que s'activarà en la web del Col·legi.

Sanitas S. A. de Seguros a Mallorca ofereix una completa guia i assessorament personalitzat per a contractar l'assegurança de salut que millor s'adapta a les necessitats personals i professionals, garantint la millor qualitat assistencial i la tecnologia més avançada. Actualment, l'entitat compta amb un ampli quadre mèdic a Mallorca, Menorca i Eivissa. A més, permet accedir a tots els serveis de la seva xarxa nacional.