El COPIB reconeix la labor de Minaya Benavente durant més d'una dècada com a Vocal de Psicologia d'Eivissa i Formentera

Publicat el 7 de Desembre de 2017

En el marc de l'acte d'homenatge organitzat el passat 10 de novembre pel Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears (COPIB) per reconèixer els 25 anys de col·legiació i l'excel·lència de sis psicòlogues d'Eivissa, la institució col·legial va distingir amb un esment especial el treball de Minaya Benavente, psicòloga i vocal de la institució col·legial a les Pitiüses durant el període 2006-2017. El degà, Javier Torres, va voler agrair públicament el meritori treball de més d'una dècada desenvolupat per Minaya Benavente, centrat en la defensa del col·lectiu professional i donar visibilitat i difusió del treball que realitzen els psicòlegs i psicòlogues de les Illes en benefici de la societat.

En un discurs sentit, Javier Torres va valorar l'alt grau d'involucració personal i professional de Minaya Benavente des de la seva incorporació com a vocal de les Pitiüses a la Junta de Govern del COPIB l'any 2006, “al costat d'altres 13 professionals, amb l'únic objectiu de treballar units en la defensa del nostre col·lectiu i de la Psicologia. Des d'aquest moment, dia rere dia, hem batallat en tots els fronts que s'han anat presentant. Motius personals fan que després d'11 anys, avui tanquis aquesta etapa per emprendre altres projectes, encara que estic convençut que sigui el que sigui la posició que ocupis continuaràs defensant la nostra professió i divulgant les seves bondats”, va assegurar.

El degà del COPIB va qualificar a Benavente com “una excel·lent professional i una persona molt estimada per tots, que ha compaginat el seu treball com a psicòloga a Eivissa amb la gestió dels assumptes col·legials a les Pitiüses sempre amb il·lusió, amb grans dosis de motivació i un marcat entusiasme amb tots aquells temes relacionats amb la nostra professió”, va agrair Torres.

Javier Torres va lloar la predisposició de la psicòloga per contribuir a la difusió de la professió, “quelcom que resulta fonamental i molt necessari perquè la ciutadania conegui millor la labor que duim a terme”, va afirmar. En aquest sentit, Torres va destacar la implicació de Minaya amb els mitjans de comunicació afavorint aquesta proximitat amb la societat parlant dels temes que preocupen i afecten des d'un enfocament professional”.

En l'àmbit més personal, Torres va afirmar que el reconeixement del COPIB, a més de distingir el treball d'una gran professional, reconeix “a la nostra benvolguda amiga i companya. Gràcies per tot el que ens has aportat com a professional i com a persona. Personalment, per a mi, ha estat un veritable plaer i un orgull haver compartit hores de treball i de debat que m'han permès aprendre sempre alguna cosa nova amb tu”, va concloure.

Cal destacar que l’estima professional i personal per Minaya Benavente també es va veure reflectida al reconeixement més íntim que li va fer la Junta de Govern del COPIB, reunida al complet per a l’ocasió, i a l’homenatge posterior que li varen retre també els col·legiats d’Eivissa i Formentera, que han compartit el dia a dia amb ella.

Tots coincidim: Ha estat un plaer treballar amb tu Minaya i et desitgem tota la sort i molts èxits en el teu nou camí.