El COPIB participa en les jornades del Pràcticum per a estudiants de la Facultat de Psicologia de la UIB

Publicat el 2 de Octubre de 2018

El Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears va participar els passats 19, 20 i 21 de setembre en les Jornades del Pràcticum per a estudiants de la Facultat de Psicologia de la UIB. La presència del COPIB tenia com a principals objectius facilitar als alumnes la informació relacionada amb el projecte de la institució col·legial i la seva cartera de serveis, així com prestar-los assessorament sobre les sortides professionals més avantatjoses i demandades a les diferents àrees de treball de la Psicologia.

El programa de les VI Jornades es va encetar el dimecres 19 de setembre amb l'acte d'inauguració de la trobada, que va comptar amb la presència del degà de la Facultat de Psicologia de la UIB, Jordi Pich; el seu homòleg en el COPIB, Javier Torres; el vicedegà de la Facultat, Enric Munar; i Carme Borrás, vicedegana de Pràcticum de la institució universitària.

En la seva intervenció, Javier Torres va posar en relleu la important oferta de places de pràcticum dirigides als estudiants i va animar als presents a aprofitar-les al màxim, ja que representen una magnífica oportunitat per conèixer com treballen a les seves àrees els diferents professionals de la Psicologia. Torres va traslladar també l'enhorabona a la Facultat de Psicologia pel seu alt grau d'implicació per aconseguir any rere any un augment de places.

Acompanyat per Lourdes Barros, vocal de Psicologia del Treball, el degà del COPIB va participar també en la sessió monogràfica que va tenir lloc el divendres 21 de setembre. En la trobada, Torres i Barros varen explicar als assistents el funcionament i la labor que desenvolupa la institució col·legial (serveis, programes, formació, activitats, etcètera) i varen donar a conèixer les possibilitats professionals de la Psicologia a les diferents àrees representades en el Col·legi a través de les vocalies.

Cal recordar que la Junta de Govern del COPIB treballa per mantenir una presència constant i coordinada amb tots els sectors i entitats vinculades a la Psicologia, inclòs l'àmbit universitari, per aconseguir a mig i llarg termini la unitat del col·lectiu professional de la Psicologia a les Illes, i exercir una defensa ferma de la professió, dels professionals que la practiquen i dels qui ho faran en el futur.