El COPIB i la Fundació Espanyola per a la Prevenció del Suïcidi estudien vies de col·laboració formatives per als professionals de la piscologia

Publicat el 19 de Febrer de 2020

El degà del COPIB, Javier Torres, es va reunir el passat 3 de febrer amb el president de la Fundació Espanyola per a la prevenció del Suïcidi, Andoni Anseán, amb l'objectiu d'estudiar vies de col·laboració de caràcter formatiu relacionades amb el tema, dirigides a professionals de la Psicologia. La reunió, que va tenir lloc en la seu del COPIB, es va celebrar a petició de Anseán, que va viatjar a Palma per a reunir-se aquest dia amb representants de l’Ib-Salut.

En aquesta primera presa de contacte, Torres i Anseán varen coincidir que el nombre de casos de suïcidis registrats en els últims temps a Balears exigeix prendre mesures preventives, com reforçar la formació de tots els col·lectius professionals que treballen amb persones de risc, així com informar i conscienciar a la ciutadania en general sobre el problema.

Amb aquesta finalitat, els responsables de totes dues institucions varen valorar la possibilitat de signar un conveni de col·laboració que permeti desenvolupar diverses accions formatives tant presencialment com online.