El COPIB, entitat col·laboradora del IV Congrés Internacional de Psicologia Clínica i de la Salut Infantojuvenil

Publicat el 15 de Maig de 2018

El Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears (COPIB) col·labora en l'organització del IV Congrés Internacional de Psicologia Clínica i de la Salut amb nins i adolescents, que se celebrarà del 15 al 17 de novembre, a l'Hotel Meliá Palas Atenea de Palma. El degà, Javier Torres, ha signat un conveni de col·laboració amb el president del Comitè organitzador de la trobada, José Pedro Espada, en el qual la institució que representa el col·lectiu de professionals de la Psicologia a les Illes contribueix econòmicament a la realització d'una trobada de primer nivell com la que promou el grup de recerca Aitana de la Universitat Miguel Hernández i la UIB.

En virtut de l'acord, el COPIB tendrà visibilitat en el congrés com 'Entitat amiga' i apareixerà com a patrocinador del Premi a la Millor Recerca Aplicada, valorat en 300 euros. Així mateix, els col·legiats i col·legiades podran beneficiar-se d'una reducció en la quota d'inscripció, que ascendeix a 215 euros fins el 23 de juliol de 2018. Passada aquesta data, la tarifa que haurà d'abonar-se és de 270 euros.

El IV Congrés Internacional de Psicologia clínica i de la salut infantojuvenil, organitzat pel grup de recerca Aitana de la Universitat Miguel Hernández i la UIB, té com a principals objectius difondre les novetats més recents sobre el benestar psicològic infantojuvenil, promoure l'intercanvi d'experiències i potenciar xarxes de col·laboració entre investigadors i professionals d'aquest camp. Amb aquesta finalitat, la trobada reunirà els principals experts de la psicopatologia, avaluació i tractament psicològic infantil en l'àrea clínica i de la salut. Entre d'altres, participaran com a ponents: Thomas M. Achenbach (Universitat de Vermont, Estats Units d’Amèrica); John Weisz (Universitat de Harvard, EUA); Edmund Sonuga-Barke (Kings College de Londres, Gran Bretanya); Shirley Reynolds (Universitat de Reading, Gran Bretanya); David Mataix-Cols (Institut Karolinska, Suècia); Mateu Servera (Universitat de les Illes Balears); Miguel A. Carrasco (UNED España); Annabel Cebrià (Centre de Salut Mental Parc Taulí de Sabadell); Remedios González (Universitat de València); i María Paz García-Vera (Universidad Complutense).

Els professionals de la Psicologia interessats en participar activament en l'esdeveniment poden presentar treballs relacionats amb l'eix temàtic que centra l'esdeveniment i aprofitar així l'oportunitat d'ampliar les xarxes de col·laboració professional i científica.

Tota la informació sobre el Congrés està disponible a: http://aitanacongress.com/2018/