El COPIB col·labora amb UNED Illes Balears en l'organització del curs ‘Dol: fases, procés, intervenció i acompanyament’

Publicat el 16 de Febrer de 2021

El Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears (COPIB), col·labora amb la UNED Illes Balears en l'organització del curs ‘El dol: fases, procés, intervenció i acompanyament’. La formació serà de deu hores i preveu dues modalitats de seguiment: reproducció en continu (streaming) els dies 7 i 8 de maig, i posteriorment en diferit. Comptarà, així mateix, amb traducció simultània al llenguatge de signes.

El curs, dirigit per Beatriz García Rodríguez, professora titular del Departament de Psicologia Bàsica II de la UNED, i coordinat per Judit Vega Avelaira, directora i tutora del C.A. UNED Illes Balears, està dirigit a qualsevol persona interessada en la temàtica: estudiants i titulats universitaris. L'objectiu és abordar el procés del dol en quatre espais d'exposició i debat: ‘La mort i el dol en l'àmbit educatiu’; ‘Quan falla el comiat. Dol per defunció a conseqüència d'una mort traumàtica’; ‘Treball amb el trauma en el dol per COVID’; i ‘El dol en el procés oncològic’.

Per a tractar tots aquests aspectes, el curs comptarà amb l'experta opinió de ponents, com ara Isabel Badillo Durán, psicòloga i psicoterapeuta per la FEAP; Pablo Rodríguez González, psicòleg, psicoterapeuta especialista en processos de dol; Carmen Servera Morey, psicòloga general sanitària i màster en Psicooncologia; Pere Ribot Mestre, ministre provincial franciscà T.O.R.; i les traductores de llenguatge de signes Ana Rosa Abejón Calleja i Alícia Serra Montblanc.

Les persones interessades a assistir al curs poden consultar els detalls del programa i formalitzar la seva inscripció en el següent enllaç: https://extension.uned.es/actividad/idactividad/23869