El COPIB col·labora amb el IV Congrés Internacional de Psicologia Clínica i de la Salut Infanto-Juvenil

Publicat el 13 de Febrer de 2018

El Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears (COPIB) col·labora en l'organització del IV Congrés Internacional de Psicologia Clínica i de la Salut amb nins i adolescents, que se celebrarà del 15 al 17 de novembre, a l'Hotel Meliá Palas Atenea de Palma. La Junta de Govern considera fonamental que la institució que representa al col·lectiu de professionals de la Psicologia a les Illes tengui presència en una trobada de primer nivell com el que promou el grup de recerca Aitana de la Universitat Miguel Hernández i la UIB, i ha decidit recolzar econòmicament la realització del congrés, els objectius del qual són difondre els avanços més recents sobre el benestar psicològic infanto-juvenil, promoure l'intercanvi d'experiències i potenciar xarxes de col·laboració entre investigadors i professionals d'aquest camp.

El IV Congrés Internacional de Psicologia clínica i de la salut infanto-juvenil, organitzat pel grup de recerca Aitana de la Universitat Miguel Hernández i la UIB, reunirà als principals experts de la psicopatologia, avaluació i tractament psicològic infantil, a l'àrea clínica i de la salut. Entre d'altres, hi participaran com a ponents: Thomas M. Achenbach (Universitat de Vermont, EUA); John Weisz (Universitat de Harvard, EUA); Edmund Sonuga-Barke (Kings College de Londres, Regne Unit); Shirley Reynolds (Universitat de Reading, Regne Unit); David Mataix-Cols (Institut Karolinska, Suècia); Mateu Servera (Universitat de les Illes Balears); Miguel A. Carrasco (UNED Espanya); Annabel Cebrià (Centre de Salut Mental Parc Taulí de Sabadell); Remedios González (Universitat de València) i María Paz García-Vera (Universitat Complutense).

Els professionals de la psicologia interessats a participar activament en l'esdeveniment poden presentar treballs relacionats amb l'eix temàtic que centra l'esdeveniment i aprofitar d'aquesta manera l'oportunitat d'ampliar les xarxes de col·laboració professional i científica.

Tota la informació sobre el Congrés és disponible a: http://aitanacongress.com/2018/