El col·lectiu professional d'Eivissa es forma en psicologia positiva

Publicat el 24 de Octubre de 2019

La psicòloga María Gilabert Hernando (C-22377) va impartir el dissabte 12 d'octubre a Eivissa el curs ‘Psicologia positiva i els pilars de la felicitat’. La formació organitzada pel COPIB tenia l'objectiu de donar a conèixer a les vuit persones inscrites aspectes sobre els quals es fonamenta la psicologia positiva, així com les eines i tècniques més emprades per a posar-los en pràctica en la seva praxi diària i en la seva pròpia vida i aconseguir una actitud més positiva.

Amb aquest objectiu, el curs teoricopràctic que va tenir lloc en les dependències de la seu de l’AECC de la pitiüsa major va desenvolupar un programa teòric en el qual es varen revisar conceptes de neurociència, psicologia i coaching. Posteriorment, les persones assistents varen fer pràctiques de definició d'objectius utilitzant el mètode S.M.A.R.T i G.R.O.W per a realitzar el seu propi ‘còctel de la felicitat’ i un pla d'acció per a mantenir una actitud positiva per a millorar el seu benestar personal.

María Gilabert, màster en Gestió de Recursos Humans i Programa ACTP de Coaching, és també fundadora de ‘Bevalue’ i ‘Psicología Feliz’ desenvolupa la seva carrera com a manager de RP Internacional a l'Academia de Neurociencia y Educación (ANE) i com a coach d'executius i esportistes.