El COPIB lliura a l'Associació Tardor els productes de la recollida solidària

Publicat el 7 de Febrer de 2018

El responsable de la Vocalia de Psicologia Social, Vicente Alcántara, ha lliurat a Margalida Palou, representant de l'Associació Tardor, els productes d'alimentació que els collegiats i collegiades han dipositat des del passat mes de desembre, en el marc de la campanya solidària promoguda per recolzar el treball que l'entitat sense ànim de lucre realitza diàriament en el seu menjador social del carrer Reina Constanza, a Palma.

Per segon any consecutiu, el COPIB reconeix amb aquesta aportació la labor de l'associació que presideix Jonny Darder i que treballa des de fa 4 anys per assistir a totes aquelles persones que es troben en clar risc d'exclusió i vulnerabilitat. Amb aquesta finalitat, Tardor no només treballa per garantir a aquestes persones serveis mínims com l'alimentació, sinó que els ofereix també assessorament professional en àmbits com el laboral, el psicològic i el legal si ho requereixen. L'entitat té inscrites en el seu registre a més de 700 persones i acull diàriament en el seu menjador a entre 150 i 200 usuaris.

Els responsables de la Junta Directiva del COPIB i de l'Associació Tardor agraeixen la collaboració i solidaritat de totes aquelles persones que han contribuït a l'èxit de la campanya, que ha aconseguit recollir un major nombre de productes que en la primera edició. Aquests aliments serviran per elaborar els desdejunis i berenars que l'organització sense ànim de lucre serveix diàriament als usuaris del seu menjador social: cafè soluble, sucre, cacau en pols i productes de brioixeria no peribles.