Celebrada reunió del COPIB a Eivissa el passat 18 de juny.

Publicat el 25 de Juny de 2013
El passat 18 de juny, va tenir lloc a Eivissa la reunió dels col·legiats d'Eivissa i Formentera, a la qual hi assistí la seva vocal, Minaya Benavente.

Va ser una trobada extraordinària, no només per la quantitat de col·legiats que hi varen acudir (18), sinó per la quantitat d'idees que es varen posar sobre la taula amb la finalitat de dinamitzar la nostra professió a les Pitiüses.

Es varen acordar diverses línies de treball, entre d’altres: Què podem oferir-nos entre nosaltres mateixos per enriquir-nos? El grup estava format per gent de molt diverses orientacions la qual cosa aconseguí que intentàssim no només donar formació sinó també suport, i compartir les nostres experiències laborals. Cadascun dels assistents va aportar la seva visió de la psicologia i de com treballa.

També es va parlar dels diferents dubtes que es podien tenir sobretot amb l’obtenció de l’acreditació com a psicòleg general sanitari.

La intenció és que la vocalia es reuneixi una vegada al mes, amb la finalitat que totes aquestes idees que varen sorgir, cursos, revisió de casos, grups de treball i un llarg etcètera prenguin forma i es duguin a la pràctica.

La sensació amb la qual tots sortírem d'aquesta reunió és que formàvem un grup, la qual cosa en la nostra professió de vegades és complicat d'aconseguir.

La propera reunió es va datar pel 24 de setembre, posant per costum reunir-nos l'últim dimarts de cada mes.

És cert que cap dels col·legiats de Formentera hi va poder assistir, però el compromís de la vocalia és apropar-nos a ells perquè també puguin tenir el seu espai i traslladar les seves inquietuds.