Celebració del Curs: Coaching per a Psicòlegs a la seu del COPIB

Publicat el 21 de Març de 2012

Els passats 2 i 3 de març, es va celebrar a la seu del COPIB el curs ‘Coaching per a psicòlegs’ impartit per la psicòloga Christina Moreno. Aquest curs pretenia donar a conèixer i comprendre què és el coaching, com treballar-hi, i quines eines es poden utilitzar per a l'assessorament personalitzat en el creixement personal i la presa de decisions.

Es va aprofundir en la manera en què el coaching s'encarrega de millorar el benestar i el rendiment laboral i personal de les persones que no presenten problemes clínicament significatius de salut mental o malestar psicològic. Els coaches (persones que guien el procés de coaching) utilitzen una àmplia gamma d'aproximacions teòriques -cognitivo-conductuals, psicodinàmiques, centrades en la solució de problemes...- i una metodologia basada en preguntes, per ajudar a l'assoliment de les metes professionals i vitals de les persones, sota la premissa implícita que el client (coachee) posseeix en el seu interior les respostes i els mitjans per desenvolupar les capacitats que li permetran aconseguir aquests objectius.

Es tracta, en definitiva, que la persona prengui consciència dels seus problemes a través de si mateixa i amb l'ajuda del coach.Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí