Ampliació del termini per sol·licitar l'acreditació Europsy per la via de veterans experts

Publicat el 30 de Agost de 2013

Vos informam que s'ha rebut per part del Consell General de la Psicologia d'Espanya la informació en relació al fet que s'amplia el termini per sol·licitar l'acreditació EuroPsy Bàsic i Europsy Especialista en Psicoteràpia per la via de veterans experts, durant dos anys (maig 2015). També vos informam que en l'última Assemblea General de l’EFPA es va acordar que a partir de l'1 de gener del 2014 s'incrementessin els imports de les taxes per la sol·licitud d'aquestes acreditacions, d'una manera important. Per això, el Consell ha fixat un termini màxim per als col·legiats/des que desitgin sol·licitar aquestes acreditacions mantenint l'import de les taxes actuals (110 € Certificat EuroPsy Bàsic o 150 € Certificat EuroPsy Especialista en Psicoteràpia) i el període de validesa d'aquests certificats de 7 anys. Els terminis establerts per la Comissió Permanent del Consell General de la Psicologia són els següents:

  • Certificat EuroPsy Bàsic, el termini màxim per presentar aquestes sol·licituds en els Col·legis territorials serà fins al 25 d'octubre del 2013 inclòs. I la data de lliurament a la seu del Consell d'aquests expedients fins a l'1 de novembre del 2013 inclòs, en cas que el col·legi procedeixi a la recollida d'aquestes sol·licituds. Si el sol·licitant ho envia directament a la seu del Consell el termini màxim serà fins al 25 d'octubre de 2013 inclòs.
    http://www.cop.es/index.php?page=Europsy
  • Certificat EuroPsy Especialista en Psicoteràpia: el termini màxim per presentar aquestes sol·licituds en els col·legis territorials serà fins al 25 d'octubre del 2013 inclòs. I la data de lliurament a la seu del Consell d'aquests expedients fins a l'1 de novembre del 2013 inclòs.
    http://www.cop.es/index.php?page=certificado-psicoterapia

És molt important que es prenguin en compte els terminis fixats, ja que tots els expedients que arribin a la seu del Consell després de l'1 de novembre del 2013 inclòs, hauran d'abonar les noves taxes amb el corresponent increment del seu import d'acord amb el marcat per l’EFPA.