Activació del Blog de la Vocalia de PTORH del COPIB

Publicat el 27 de Abril de 2012

Avui 27 d'abril de 2012 inicia la seva marxa el blog de la vocalia de Psicologia del Treball, de les Organitzacions i els Recursos Humans (PTORH) del Col·legi de Psicòlegs de les Illes Balears (COPIB). La idea va néixer en una de les reunions periòdiques que ve mantenint la nostra vocalia. Per què un blog? Varis són els motius que ens han duit a crear-ho:

 

§        Donar visibilitat al nostre treball, perquè sigui aprofitable per qualsevol professional de la psicologia que se senti motivat a conèixer la nostra experiència.

§        Posar a disposició de tots un mitjà que permeti debatre i compartir els recursos i la informació del nostre camp de treball (experiències, articles, iniciatives emprenedores, casos, etc.) de forma àgil i actualitzada.

§        Escoltar les vostres opinions a través del fòrum.

 

Hi trobareu quatre finestres.

§        Formació: En aquest espai podras tenir accés a tota la informació sobre cursos que s'ofereixen de PTORH en la nostra comunitat, organitzats tant pel COPIB com per altres entitats.

§        Professionals i empreses: Aquí vos podreu anunciar els que treballau a l'àrea o bé teniu una empresa-consultoria i publicitar activitats que realitzau.

§        Fòrum de PTORH: En aquest espai es publicaran articles i s'obriran debats sobre temes actuals.

§        Informació de COPS: Aquí podreu trobar informació d'altres Col·legis Oficials de Psicòlegs.

Vos animam a que participeu activament.

La direcció des de la que podeu accedir és: http://copibrrhh.blogspot.com.es