Resum de la reunió informativa de la Junta de Govern del COPIB amb els/les col·legiats/des de Menorca celebrada el 5 de novembre de 2011

RESUM DE LA REUNIÓ INFORMATIVA DE LA JUNTA DEL COPIB AMB ELS/LES COL·LEGIATS/DES DE MENORCA

 

El passat dissabte dia 5 de novembre, es va celebrar la reunió informativa de la Junta del COPIB amb els col·legiats/des de Menorca, a la seu del Consell Insular, amb l’assistència d’en Javier Torres (degà), na Maite Ferrero (vocal del COPIB a Menorca), na Coral Mínguez (secretària del COPIB) i en Fernando Rivera (tresorer i responsable del SOAP del COPIB). Hi assistiren 17 professionals de distintes àrees d’intervenció psicològica, la qual cosa va permetre intercanviar informació, observacions i suggeriments.

Des del COPIB es va informar del que suposa l’aprovació de la llei de Salut Pública que regula la situació dels psicòlegs/ogues del sistema sanitari sense títol d’especialista i les seves implicacions per a l’exercici de l’activitat professional.

Així mateix, també s’informà sobre el PLA DE FORMACIÓ ANUAL DEL COPIB previst per l’any 2012 així com la participació dels col·legiats/des de Menorca en les activitats formatives.

Entre altres temes, s’informà sobre la normativa que s’establirà pel préstec de llibres de la biblioteca del COPIB pels col·legiats/des de Menorca que, previsiblement, es posarà en marxa en el mes de gener de l’any que ve. També s’informà de les gestions que s’estan duent a terme amb l’informàtic per a facilitar per medis telemàtics la consulta de documentació que es genera en els cursos així com la implantació d’un canal audiovisual per a visionar les activitats formatives del COPIB.

Per part del COPIB s’animà a tots/es els/les col·legiats/des d’incloure les seves dades professionals a la nova Guia de Recursos on-line del COPIB.

Dita reunió permeté recollir els suggeriments, propostes, etc. dels col·legiats/des amb la finalitat que hi hagi un contacte fluid entre el Col·legi i col·legiats/des.