IX Congrés Hispano-Lusità de Psicologia de l’Esport i enquesta sobre la situació laboral del psicòleg de l’esportDes del Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears vos volem donar a conèixer el proper IX Congrés Hispano-Lusità de Psicologia de l’Esport, que es durà a terme entre els dies 22 i 24 del mes d’octubre del 2015 a Madrid.

Aquest congrés es va iniciar al 1998 per iniciativa de Rosa Redondo, psicòloga de l’esport de la primera promoció del Màster de la UNED i, en l’actualitat, presidenta del Col·legi Oficial de Psicologia d’Extremadura. L’objectiu va ser reunir als especialistes d’Espanya i Portugal per compartir els avanços de la Psicologia de l’Esport en aquests països veïnats.

Durant tot aquest temps han passat per aquest congrés els principals especialistes d’Espanya i Portugal, presentant treballs de gran qualitat, tant d’investigació com, sobretot, del camp aplicat. Es tracta d’una activitat que ens ha permès observar els avanços que s’han anat produint en una especialitat, la Psicologia de l’Esport, que en els nostres països ha crescut considerablement en els últims 20 anys.

Els temes principals del proper congrés parlaran de la Psicologia a l’Esport d’èlit, la Psicologia i l’esport de base, la Psicologia i el talent esportiu, la investigació en Psicologia de l’Esport a Espanya i Portugal, la Psicologia i els entrenadors, la Psicologia en el futbol, la intervenció psicològica amb el pares dels esportistes joves i la situació laboral dels psicòlegs de l’esport a Espanya.

Aquest darrer tema, sobre la situació laboral dels psicòlegs de l’esport a Espanya, des de la Vocalia de Psicologia de l’Esport ens interessa en gran mesura, i per aquest motiu, vos adjuntam un enllaç en el qual tots aquells psicòlegs que tengueu algun tipus de relació amb l’àrea de la Psicologia de l’Esport, pugueu emplenar una enquesta d’àmbit nacional per investigar i valorar l’estat actual de la situació laboral del psicòleg de l’esport.

ENQUESTA PSICÒLEGS/GUES DE L'ESPORT

VOCALIA DE PSICOLOGIA DE L'ESPORT
Sr. Cristòfol Villalonga Melis
Núm. col. B-01599