CINEFÒRUM i TAULA RODONA; “Un dia en el parque” i “Caronte”


Atenció. Nova data: dimecres, 11 de desembre e 2019.

Es projectaran dos curtmetratges titulats “UN DIA EN EL PARQUE” dirigida per Diego Porrali“CARONTE” dirigida per Luis Tinoco.

El cinema és un reflex de la societat, conta històries sobre persones, té un poder especial per a emocionar-nos i entretenir-nos, una oportunitat ideal per a mostrar diversos temes relacionats amb la Psicologia en les seves moltes àrees.

El cinefòrum és molt més que presentar la pellícula i discutir al voltant d'ella. És una dinàmica interactiva entre els participants: el veure un curt és d'entrada una experiència individual, l'objectiu és completar aquesta experiència amb les dinàmiques grupals a posterior, animant a la discussió i comprensió dels continguts.

És una manera original de veure les diferents realitats des de diferents perspectives. Les psicòlogues facilitadores dels esdeveniments van a promoure el debat sobre molts aspectes de la vida i les relacions humanes des d'una perspectiva psicològica enriquida per les aportacions de professionals i no professionals