CINEFÒRUM i TAULA RODONA: “Background”


La Junta del COPIB té el plaer de convidar-vos el DIJOUS dia 12 de SETEMBRE de 2019 a les 19,00 hores a la seu de Cowork Ibiza.

Es projectarà el curtmetratge titulat “BACKGROUND”: una pel·lícula dirigida per Toni Bestard. El cinema és un reflex de la societat, conta històries sobre persones, té un poder especial per a emocionar-nos i entretenir-nos, una oportunitat ideal per a mostrar diversos temes relacionats amb la Psicologia en les seves moltes àrees. La cinta està protagonitzada per Diego Ingold i Aina Zuazaga, i produïda pel propi Bestard, Arturo Ruiz, Marcos Cabotá i IB3 Televisió, amb la col·laboració del Consell de Mallorca i la Comunidad de Madrid. Background, que es va rodar en llocs emblemàtics de Palma i Peguera, és una història en format de comèdia romàntica, amb atmosfera surrealista. L'obra narra la història d'un tipus anodí i gris que és atret per la inusual bellesa d'una jove i enigmàtica dona. Ell intenta despertar la seva atenció enmig d'un peculiar univers en el qual cal respectar una sèrie de normes, cadascuna més surrealista.

Ho presenta:

Ana Pallas Miralles Psicòloga (B-02295). Vocal del Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears d’Eivissa-Formentera

Hi participen:

Sandra B. Císcar Psicòloga (col·l. B-02401)

Helher Escribano Fundadora i directora d’Ibicine

Antoni Bestard Director del curtmetratge Background (pendent de confirmació)

Dirigit a: Psicòlegs/ogues i públic en general