Eines terapèutiques per al maneig del trauma i la dissociació - Atenció! Canvi de lloc


En els últims anys, el tema de la dissociació ha generat un gran interès clínic. Els pacients dissociatius presenten una àmplia gamma de símptomes, que van des dels que són manifests i molt notoris fins als que estan tan extremadament encoberts i són tan subtils que sovint passen desapercebuts, fins i tot per a l'ull d'un terapeuta expert. Alguns dels símptomes dissociatius més obvis (amnèsia, no reconèixer al terapeuta, perdre l'atenció dual, reviure un esdeveniment passat com si estigués succeint en l'aquí i ara) poden ser desconcertants per als clínics.

Els participants aprendran formes pràctiques de comprendre, reconèixer i treballar eficaçment amb processos dissociatius encoberts i manifestos. Aprendran a identificar el llenguatge dissociatiu i se'ls donaran eines per desxifrar els missatges subjacents.

Amb DOLORES MOSQUERA Psicòloga i psicoterapeuta. especialitzada en trastorns de la personalitat, trauma i dissociació. Directora del 'Instituto para el Estudio del Trauma y los Trastornos de la Personalidad (INTRA-TP). Collabora amb el Programa de Atención Psicológica a Mujeres que sufren Violencia de Género (PAPMVX), Abramos o Círculo: Programa d'atenció psicològica a homes amb conductes violentes i la Xarxa Nacional de Psicòlegs per a l'Atenció a Víctimes del Terrorisme, així com amb IPSE - Intervención Psicológica Especializada. Programa de Asistencia Psicológica ante Situaciones Críticas.

Ha participat com a ponent convidada en nombroses conferències i tallers a Europa, Àsia, Austràlia, i Nord, Centre i Sud Amèrica. Ha publicat 15 llibres i nombrosos articles sobre trastorns de la personalitat, trauma complex, inclinació i dissociació. Ha rebut el premi David Servan-Schreiber per la seva contribució destacada en EMDR l'any 2017.

Preu:
  • Col·legiats/des Mallorca 150€
  • Col·legiats/des Menorca i d’Eivissa i Formentera: gratuït (ingrés del 50% que es tornarà una vegada finalitzat el curs) 75€
  • Col·legiats/des integrants G.T. Psicoteràpia EMDR 120€
  • Col·legiats/des en atur i col·legiats/des jubilats/des 130€
  • Estudiants de Psicologia precol·legiats 110€
  • Estudiants de Psicologia, Màster PGS i altres màsters universitaris homologats de Psicologia 120€
  • Psicòlegs/ogues no col·legiats/des i altres professionals 180€